Sport
Legende Bajerna i Hrvatske igrale u pulskoj Areni
#

Antički amfiteatar u Puli prvi put u povijesti na jedan dan je postao nogometno igralište ovog ponedjeljka, za revijalni turnir na kojem su snage odmjerile legende minhenskog Bajerna i hrvatske nogometne reprezentacije, a prvo mjesto pripalo je bavarskoj momčadi sastavljenoj od igrača iz devedesetih...

Atraktivni turnir odigran je na malonogometnom terenu veličine 40x20 metara koji je postavljen u parteru Arene, piše Tportal.

Na njemu su igrale po dvije ekipe Hrvatske i Bajerna, u dva polufinalna susreta te utakmicama za treće mjesto i onoj finalnoj, a pobjednik je bila ekipa Bajerna iz devedesetih.

Ovaj turnir okupio je mnoge igrače kojima smo se divili prije dva desetljeća, poput Elbera, Paula Serđa (Sergio), Klausa Augentalera iz redova Bajerna, a i mnoge članove legendarne hrvatske generacije iz 1998. godine, poput Ladića, Mrmića, Šimića, Šarića i Cvitanovića, ali i mlađe igrače kao što su Klasnić, Vugrinec, Mikić, Šimunić i Pletikosa. Tu je, naravno, bio i nezaobilazni Ivica Olić, čovjek koji je imao sreću da igra za obje ekipe kroz karijeru.

 

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.