3.8 C
Sarajevo
19.04.2024

Jednu od najljepših žena svijeta niko nije prepoznao, šokirala svojom “neurednom” pojavom

Iako su njezini obožavatelji naviknuti je vidjeti u ležernim izdanjima, bez trunke šminke iako radi u industriji ljepote, Tyra je ovih dana svojom pojavom zaprepastila javnost.

Naime, na ulicama Los Angelesa pojavila se u izdanju, u kojem je brojni uopšte nisu prepoznali. Lice bez šminke, sakriveno kapom i duga, raščupana pomalo neuredna kosa pokazali su koliko se lijepa glumica opustila ili bolje rečeno zapustila.

Možda je za ovo izdanje zaslužno priznanje kako je nedavno bila u vezi s poznatim muzičarem, kojem nije htjela otkriti ime prilikom gostovanja u emisiji Watch What Happens Live.

- OGLAS -

Naime, Tyra je otkrila kako je bila u kontaktu s misterioznim muzičarem s kojim se dopisivala putem privatnih poruka na Twitteru jer su htjeli zaštiti vezu od javnosti.

“Volim privatne poruke. Izlazila sam s vrlo slavnim muzičarem upravo zahvaljujući njima. Nalazili bi se u restoranu, gdje bih prvo ja došla, pa on kasnije, ili smo išli u restorane za koje niko ne zna. Eto, i do ovog dana niste znali da sam izlazila s tim tipom”, izjavila je 44-godišnja Tyra pritom ne otkrivši o kome je riječ, ali negirala je da se radi o reperu Drakeu.

Ko je bio misteriozni muškarac u Tyrinu životu, čini se da na to pitanje nećemo tako skoro dobiti odgovor.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA