Sport
Luis Suarez i Darwin Nunez neutješno plakali nakon što su saznali za eliminaciju Urugvaja Suze urugvajskih napadača Luisa Suareza i Darwina Nuneza obišle su nogometni svijet nakon što je južnoamerička reprezntacija eliminisana sa SP-a na nevjerovatan način.
#

Suze urugvajskih napadača Luisa Suareza i Darwina Nuneza obišle su nogometni svijet nakon što je južnoamerička reprezentacija eliminisana sa SP-a na nevjerovatan način.

Urugvaj je savladao Ganu rezultatom 2:0, ali to im nije bilo dovoljno, jer je Hee-Chan Hwang postigao gol za pobjedu Južne Koreje protiv Portugala 2:1 u 92. minuti, što je ostavilo Urugvajce bez osmine finala.

Suarez je u nevjerici dočekao vijest da su Korejci postigli gol, a neutješan je bio i nakon posljednjeg sudijskog zvižduka. Također i napadač Liverpoola Darwin Nunez nije mogao skriti suze i teško je podnio eliminaciju sa SP-a.

Urugvaj i Južna Koreja su grupnu fazu okončali sa po četiri boda, ali su Korejci prošli dalje zbog bolje gol-razlike (4:4 u odnosu na 2:2 Urugvaja).
Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.