Sport
Nastavlja se Premijer liga BiH: Luka Bilbija u subotu dijeli pravdu na susretu Sarajevo - Zrinjski Pravdu na ovom susretu dijelit će Luka Bilbija iz Prijedora, a asistirat će mu Damir Lazić (Brčko) i Nebojša Žugić (Banja Luka). Zanimljivo da je Bilbija već ove godine sudio ovim rivalima, i u to u Mostaru kada je bilo 2:0 za prvaka BiH.
#

Utakmicama sedmog kola nastavlja se Premijer liga Bosne i Hercegovine, a derbi će u subotu od 20:45 sati odigrati Sarajevo i Zrinjski.

Pravdu na ovom susretu dijelit će Luka Bilbija iz Prijedora, a asistirat će mu Damir Lazić (Brčko) i Nebojša Žugić (Banja Luka). Zanimljivo da je Bilbija već ove godine sudio ovim rivalima, i u to u Mostaru kada je bilo 2:0 za prvaka BiH.

Antoni Bandić iz Gruda sudit će utakmicu između Željezničara i GOŠK-a koja se sutra od 18:30 sati igra na stadionu Grbavica.

Najbolji bh. sudija Irfan Peljto iz Sarajeva bit će na centru Pecare na susretu između Širokog Brijega i Zvijezde 09. Ovaj duel se igra u nedjelju u 19:45 sati i neće biti u TV prijenosu.

Osim utakmice u Širokom, TV kamere neće biti ni u duelu Sloge i Tuzla City kojeg će sutra od 16:00 sati suditi Mateo Musa iz Čitluka.

Miloš Gigović iz Bosanske Gradiške dijelit će pravdu na duelu Igmana i Veleža (subota, 16:00 sati), a Haris Halkić iz Sanskog Mosta bit će glavni sudija na utakmici Borca i Posušja (nedjelja, 19:45).

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.