Sport
Maradonina kćerka zajedničkom fotografijom i rasplakala mnoge: Kad te unuka poželi nazvati video pozivom... Jedan od najboljih nogometaša svih vremena, Diego Armando Maradona (60), preminuo je u srijedu u rodnoj Argentini.

Buenos Aires, Argentina, Napulj...Tisuće njegovih obožavatelja, s najljepšim uspomenama, ali i suzama u očima, opraštalo se od svog idola, nogometnog Boga, Diega Armanda Maradone.

No, za neke on je bio i nešto više od nogometaša. Bio je prijatelj, čovjek i tata. I zato ova poruka njegove 33-godišnje kćeri Dalme, izaziva posebnu emociju.

'Uvijek sam se bojala svoje smrti, ali sada ne, jer znam da će to biti trenutak kada ću te ponovo vidjeti i zagrliti. Već mi nedostaješ tata. Izdržat ću ovdje, bez onog dijela srca koji si ponio sa sobom! Cijeli život ću te voljeti i braniti jer ti zahvaljujem na zajedničkom životu. Uništena sam, ali napredovat ću. Pričekaj me tamo. Opet ćemo se vidjeti. Dok ja vježbam, pa kad te vidim, ponovo ćemo pjevati, zajedno vičući... Pa... Ti zapravo pjevaš lijepo, a ja vrištim. Volim te tata!

Cijeli život ću te voljeti i braniti. A kad unuka poželi nazvati te video pozivom, umrijet ću, ali budi uvjeren da ću joj točno reći tko si bio, tko jesi i tko ćeš zauvijek biti. Možda te već voli. Jer ste to smo imali... Nije trebalo mnogo... Sastavljam se iz dijelova i ne mogu zamisliti kakav će mi biti život bez tebe... Ne mogu... Ali, evo me s najboljim mužem na svijetu i kćerkom koja će me prisiliti da idem naprijed. Život je kratak, pa se vidimo uskoro.

Donosim ti tratinčice, da ukrasiš svoje štucne i molim te, pogledaj me ponovno s onom ljubavlju koju vidimo na fotografiji. Volim te beskrajno!', napisala je Dalma Maradona na Instagramu.

 
 
Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.