3.8 C
Sarajevo
19.04.2024

6 horoskopskih znakova koji vole flertovati

Za neke ljude, flertovanje dolazi prirodno i oni to čine bez nekog prevelikog razmišljanja. Kad je netko majstorica ili majstor flertovanja, radi se o osobi koja je šarmantna, puna komplimenata i uživa u društvu drugih ljudi. Možda nisu objektivni kada flertaju, ali obično dobe ono što žele.

Međutim, tko su najveći udvarači i udvaračice u astrologiji? I može li horoskopski znak u kojem si rođena utjecati na to koliko voliš flert?

Netko tko je dobar u flertovanju, teško može tome odoljeti. Čini se kao da točno zna što reći ili kako se ponašati, a istovremeno ne prijeći granicu dobrog ukusa. Možda ćeš negdje duboko u sebi preispitivati motive te osobe, ali neupitno je da ćeš biti šarmirana.

- OGLAS -
  / 

Flertovanje može biti suptilno ili previše očito, i možda nećeš ni shvatiti da netko flerta s tobom sve dok ti to netko treći ne ukaže. S jedne strane, flert zaista može biti oblik svojevrsne umjetnosti, a oni koji su dobri u njemu – na neki način su poput umjetnika. Evo koji horoskopski znakovi pripadaju toj skupini:

LAV

Lavovi su majstori umjetnosti flerta. Ne trebaju im trikovi, mogu se osloniti na svoj prirodni šarm i karizmu. Lavovi se ponašaju prijateljski prema gotovo svima, ali kada žele, znaju pretjerati s kontaktom očima, zaigranim zadirkivanjem i komplimentima.

Ovaj horoskopski znak u flertu je toliko prirodan, da nikada ne ispada lažno ili jezivo, jednostavno svojom potpuno pažnjom pruža osjećaj posebnosti. Osim toga, Lavovi su jako samopouzdani, a dobro znamo da postoji nešto privlačno i neodoljivo u osobama koje vjeruju u sebe.

ŠKORPION

Kad Škorpioni flertaju, teško im je odoljeti. Prije svega, Škorpioni imaju tendenciju da budu izuzetno privlačni, seksualni i nekako tajanstveni. Ne otkrivaju previše, dovoljno da poželiš više.

Snažni su, intenzivni, a budući da su intuitivni, čini se da znaju što će ih privući i zainteresirati. Kad Škorpioni koketiraju s tobom, njihovo će tijelo biti blizu tvog, ali ne preblizu – tek toliko da osjetiš njihovu toplinu.

BLIZANCI

Blizanci su društveni, zabavni i znaju reći prave stvari. Jako su šarmantni, a ponekad nisu ni svjesni da flertaju. Iskreno su zainteresirani, a taj interes zna biti zanosan.

Kada Blizanci daju komplimente, iskreni su jer mogu pronaći nešto pozitivno kod svake osobe. Jedna od njihovih najvećih prednosti je što se ljudi u njihovom društvu osjećaju važno.

OVAN

Ovnovi su veliki zavodnici – zabavni su, živahni i avanturističkog duha. Svi se žele družiti s njima, zbog čega su toliko popularni u bilo kojem društvenom krugu. Ovnovi su također strastveni i seksualni, pa kada im se netko sviđa, odmah preuzimaju inicijativu.

Oni su samopouzdani, odvažni i nemaju problema napraviti prvi potez. Flertovanje može biti i poput igre za Ovna, a dobro je poznato da su natjecateljskog duha i ne vole gubiti.

  / 

STRIJELAC

Znamo da Strijelci vole nova iskustva, upoznavati nove ljude i odlaziti na nova mjesta, pa nije iznenađenje da i oni pripadaju skupini horoskopskih znakova koji vole flert.

Međutim, njihov flert može potrajati. Flertovanje je dio njihove osobnosti, pa nikada ne ispada usiljeno. Ako ih uhvatiš kako te odmjerava, to je vjerojatno namjerno jer želi da znaš kako je zainteresiran.

VAGA

Vage su društvene, šarmantne i zanju kako suptilno flertati. Puno će se smijati, igrati sa svojom kosom ili odjećom i uvijek će prve dati kompliment.

Također su poznate po tome da vole nasmijavati druge ljude i svjesne su toga da imaju dobar smisao za humor. Uvijek znaju što reći, kako te zainteresirati, pažljive su i dobro pamte tako da im ne može promaknuti što voliš ili ne voliš. Pravi majstori i majstorice suptilnog zavođenja!

 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA