Sport
Meč Kosova i Rumunije prekinut zbog ponašanja navijača: Podizali transparente "Kosovo je Srbija" Podizali su dva transparenta, na jednom je pisalo “Kosova je Srbija”, a na drugom “Moldavija je Rumunija”. To je bilo popraćeno glasnim uzvicima “Srbija, Srbija”, zbog čega su se fudbaleri Kosova povukli s terena.
#

Ne stišava se bura nakon utakmice Rumunije i Kosova (2:0) u Bukureštu, koja je bila prekinuta na gotovo 50 minuta zbog ponašanja rumunskih navijača.

Na kraju je utakmica nastavljena, a tri boda ostala su u Bukureštu. Ipak nije stalo na tome. Na Kosovu traže žestoku kaznu za Rumuniju i oduzimanje bodova, dok srpski mediji pišu o reakciji golmana Kosova tokom utakmice.

Samir Ujkani, rezervni golman Kosova, utakmicu je odgledao s klupe, no u jednom trenutku na provokacije rumunjskih navijača odgovorio je tako što se uhvatio za međunožje.

“Sram te bilo, prostačino. Golman tzv. Kosova sramno reagirao na ‘Kosovo je Srbija’. Njegov potez obilazi Europu”, piše srpski "Kurir".

“Skandalozna reakcija golmana reprezentacije tzv. države Kosovo upućena navijačima”, stoji u naslovu tamošnjeg "Telegrafa".

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.