Sport
Mesijeva oštra poruka Barseloni zbog odlaska Suareza Odluka Ronalda Kumana da Suareza bukvalno otpiše godinu prije isteka ugovora izazvala je gorčinu kod Mesija, koji je nije krio ni u oproštajnoj poruci na društvenim mrežama
#

Odlazak Luisa Suareza iz Barselone ponovo je ukazao na sve probleme koji postoje u klubu, iako je Urugvajac juče na dostojanstven način ispraćen sa Nou kampa...

Na oproštaju je bio i Leo Mesi, sa kojim je šest godina dijelio svlačionicu i izgradio prijateljstvo, pored vrhunskog partnerstva na terenu.

Međutim, odluka Ronalda Kumana da Suareza bukvalno otpiše godinu prije isteka ugovora izazvala je gorčinu kod Mesija, koji je nije krio ni u oproštajnoj poruci na društvenim mrežama.

"Zaslužuješ da budeš upamćen kao ono što jesi - jedan od najvažnijih igrača u istoriji kluba, koji je ostvario velike uspjehe sa timom i pojedinačno. Takav igrač nije zaslužio da ode na ovakav način, ali istina je da me u ovom trenutku ništa ne iznenađuje", napisao je, između ostalog, Leo Mesi.

 
 
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.