Sport
Mihajlović: Leukemiju sam preživio jer su mi doktori dali da se vratim na klupu Siniša Mihajlović, trener Bologne koji je prije godinu dana doznao da boluje od leukemije, opisao je za talijanski portal TG1 kako mu je nogomet pomogao da preživi.
# Agencija

Siniša Mihajlović, trener Bologne koji je prije godinu dana doznao da boluje od leukemije, opisao je za talijanski portal TG1 kako mu je nogomet pomogao da preživi.

Nakon što mu je presađena koštana srž, Mihajlovićevo stanje se popravilo i liječnici su mu ispunili želju te mu dali dozvolu da se nakratko vrati na klupu. "Da tog dana, 25. augusta, nisam mogao voditi ekipu protiv Bologne, umro bih. Čak i ako sam bio slab, morao sam pokazati da sam snažan i da ću se boriti do kraja. Zauvijek ću biti zahvalan donatorima koštane srži. Ne znam o kome se radi, ali su mi spasili život", rekao je Mihajlović.

Mihajlović je ranije ove godine bio zaražen koronavirusom, ali rekao je kako je to sada iza njega: "Kada si prošao leukemiju, ne može te takva stvar preplašiti. To je kao da si prošao rat, što ti nakon toga može biti strašno? Da sam je dobio u veljači ili ožujku, kada mi je imunitet bio slab, možda bi bilo opasnije. Sada sam se u potpunosti oporavio."

 
 
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.