Sport
Modrić uskoro potpisuje novi ugovor s Realom, procurila informacija o njegovoj zaradi Kraljevski klub spreman mu je ponuditi novi ugovor i već je poznato po kojim uvjetima.
#

Španski i njemački mediji jutros pišu o sastanku u Real Madridu na kojem je prisustvovao i Luka Modrić te na kojem mu je rečeno da će morati pristati na ulogu rezerviste sljedeće sezone kad dođe Jude Bellingham.

Kraljevski klub spreman mu je ponuditi novi ugovor i već je poznato po kojim uvjetima.

Realovci će pred Luku staviti ugovor na još godinu dana po identičnim uvjetima kakve je imao i na prošlom ugovoru, prenosi "El Mundo Deportivo", a riječ je o iznosu od deset miliona eura po sezoni.

Florentino Perez svjestan je kako će uskoro doći dan kad Luka Modrić više neće biti igrač po standardima Real Madrida, ali otom-potom. Zasad smatra kako je dovoljno dobar za nastaviti u Kraljevskom klubu i to po identičnim uvjetima, ali u malo reduciranijoj ulozi.

Ove sezone odradio je gotovo pedeset utakmica, proveo gotovo tri hiljade minuta na travnjaku u svim natjecanjima, namjestio šest golova i zabio još šest, a sve to s 37 godina na leđima i praktički bez ijedne teže povrede cijelu sezonu.

Ova će vijest razveseliti i navijače, koji su tokom godina postali obožavatelji lika i djela hrvatskog maestra i koji već mjesecima zazivaju Pereza da mu ponudi novi ugovor. Izgleda kako će se to sad konačno dogoditi…

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.