Sport
Mourinho i Ancelotti u borbi za čovjeka zbog kojeg je propao Džekin transfer u Juventus Jose Mourinho i Carlo Ancelotti će u januarskom prelaznom roku voditi borbu za potpis poljskog napadača Arkadiusza Milika, koji je trenutno član Napolija.
# SCS

Jose Mourinho i Carlo Ancelotti će u januarskom prelaznom roku voditi borbu za potpis poljskog napadača Arkadiusza Milika, koji je trenutno član Napolija.

Milik je ljetos trebao da promijeni sredinu i pređe u Romu, ali se taj posao na kraju iskomplikovao, te je zbog toga propao i transfer Edina Džeke u Juventus.

Sada je Milik u drugom planu na San Paolu, te mu je potreban novi klub za spas karijere, a u igri su dakle Everton i Tottenham.

Poljak se nalazi u nemilosti De Laurentiisa od kada je odlučio da neće produžiti ugovor, a od januara može da pregovara sa klubovima po Bosman pravilu.

Jasno da će Anćelotiju trebati veći broj kvalitetnih igrača/izmjena ukolko želi nešto ozbiljnije da napravi sa Karamelama koje posustaju posljednjih sedmica nakon fantastičnog starta sezone.

Cijena poljskog napadača je 12 miliona eura.

(SCS)

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.