Sport
Mourinho: Ne mora uvijek biti 6:1, čestitam sudiji Oliveru jer uvijek drži meč pod kontrolom Menadžer Tottenhama Jose Mourinho presretan je bio nakon novog, trećeg uzastopnog trijumfa u Premier ligi na gostovanjima.
# SCS

Menadžer Tottenhama Jose Mourinho presretan je bio nakon novog, trećeg uzastopnog trijumfa u Premier ligi na gostovanjima.

Spursi su, ponovo na krilima dvojca Harry Kane – Heung Min Son, slavili protiv Burnleya rezultatom 1:0 i tako ostali stopostotni na gostovanjima u Premier ligi ove sezone.

“Sve je bilo onako kako sam očekivao. Ne mora uvijek da bude 6:1. Znao sam da ovo neće biti lijepa utakmica za gledanje, niti da će biti puno golova”, zadovoljan je poslije meča bio Mourinho i onda je nastavio:

“Znam Dychea, veoma je pametan. pružio nam je snažan otpor. Bila je to teška utakmica. Čestitam njemu i njegovim fudbalerima. Također, i sudiji Michaelu Oliveru i njegovim pomoćnicima. Za ovakav meč je bio potreban dobar sudija, a Mike je uvijek imao kontrolu”.

“Moji igrači nisu prikazali kvalitetan fudbal kakav želimo, ali to je zasluga Burnleya. Zato, na rezultat gledam veoma pozitivno. U pojedinim trenucima je bilo problema, ako rizikujete i možete da izgubite. Srećom, pobijedili smo. Tri meča u gostima, devet bodova”, raspoložen je Portugalac bio za priču.

(SCS)

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.