Sport
Nani o radu s legendarnim stručnjakom: Veoma mnogo sam se plašio Sir Alexa Fergusona Portugalski fudbaler Nani, koji je najbolji period karijere proveo u Manchester Unitedu, govorio je o saradnji sa legendarnim Sir Alexom Fergusonom.
# SCS

Portugalski fudbaler Nani, koji je najbolji period karijere proveo u Manchester Unitedu, govorio je o saradnji sa legendarnim Sir Alexom Fergusonom.

Nani je poručio da se po dolasku na Old Trafford plašio velikog stručnjaka, ali da su stvari bivale sve bolje kako se Portugalac snalazio sa životom na Otoku.

“U početku, mnogo sam se plašio Sir Alexa Fergusona. Poput oca, razumijete me? Strah me bilo greške ili nekog pogrešnog postupka“, rekao je Portugalac i nastavio:

“Ipak, bio sam uplašen samo dok nisam shvatio da razumijem ono što mi govori i dok nisam naučio kako da se izražavam. Nikada nisam govorio engleski perfektno, ali u početku je bilo i gore i kada je otkrio da mogu komunicirati s njim, poklanjao mi je mnogo više pažnje. Od tog trenutka naučio sam mnogo o Sir Alexu. Šta je želio da radi, ko je on, zapravo, i naša veza postala je sve bolja”.

(SCS)

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.