Sport
Navijači Željezničara pokrenuli humanitarnu akciju za majku koja se porodila ispred stadiona Grbavica Najvatreniji navijači Željezničatra, popularni Manijaci, objavili su na svom Facebook profilu informaciju o pokretanju humanitarne akcije.
# SCS

Najvatreniji navijači Željezničatra, popularni Manijaci, objavili su na svom Facebook profilu informaciju o pokretanju humanitarne akcije.

U objavi se navodi:

“Prije nekoliko dana, naša sugrađanka Amra Kulović se porodila.
Naravno to ništa ne bi bilo neubičajno da njen dječak nije odabrao simboličnu lokaciju za prvo oglašavanje.

Ko zna – spektakularno rođenje, možda je uvod u spektakularne golove budućeg fudbalera. Amra se porodila u vozilu hitne pomoći ispred stadiona Grbavica.

Međutim, u ovoj lijepoj priči postoji i onaj tamni dio. Naime, porodica Kulović živi u nehumanim uslovima bez struje u stanu i bez adekvatnog smještaja.

Povodom toga, grupa je odlučila organizovati skupljanje novčanih sredstava i time pokušati ublažiti situaciju u ovom teškom periodu.

Ovim putem pozivamo sve navijače i simpatizere Fudbalskog kluba Željezničar da se odazovu na humanitarni apel te i na taj način iskažu solidarnost sa onima kojima je ta pomoć zaista potrebna.

Termin prikupljanja novčanih sredstava:

  • četvrtak 18:30 do 20:00 sati,
  • petak 18:30 do 20:00 sati.

“Na Grbavici, na Željinom stadionu sam se porodila.” 

(SCS)

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.