Sport
Odigrano najluđe poluvrijeme u historiji Lige prvaka. Ovako nešto do sada nije viđeno Sevilla i Salzburg sastali su se u 1. kolu Lige prvaka u jednoj od najbizarnijih utakmica u historiji tog natjecanja. Završilo je 1:1.
#

U prvih 45 minuta bjeloruski sudac Aleksej Kulbakov dosudio je čak četiri kaznena udarca, jedan za Sevillu i tri za Salzburg. Prvi je u 13. minuti nakon intervencije VAR-a izborio Karim Adeyemi, koji ga je sam odlučio izvesti, ali je nakon odugovlačenja s izvođenjem pucao pokraj gola.

POGLEDAJ PRVI PENAL

No, samo osam minuta kasnije gosti su dobili još jedan penal. Jesus Navas je opet srušio Adeyemija, koji je sam želio izvesti drugi penal, ali je loptu uzeo mladi hrvatski reprezentativac Luka Sučić i mirno zabio za 1:1.

POGLEDAJ DRUGI PENAL

U 37. minuti Adeyemi je izborio i treći penal, a ovaj put ga je srušio Sevillin golman. Loptu je opet uzeo Sučić, ali je ovaj put gađao drugi ugao i pogodio stativu.

POGLEDAJ TREĆI PENAL

Konačno, u 42. minuti Wöber je srušio En-Nesyrija u šesnaestercu i nakon intervencije VAR-a Kulbakov je dosudio penal za Sevillu. Želio ga je izvesti En-Nesyri, ali je odgovornost preuzeo Ivan Rakitić i zabio za 1:1.

POGLEDAJ ČETVRTI PENAL

Nikad u historiji Lige prvaka nisu dosuđena četiri penala na jednoj utakmici, a kamoli u jednom poluvremenu.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.