Sport
Odrekao se potraživanja i oprostio dug: Čelik se zahvalio bivšem članu stručnog štaba Nogometni klub Čelik Zenica danas je objavio kako je njegov bivši član stručnog štaba, tačnije njegovog medicinskog tima Albin Mašić, oprostio dugovanja koja prema njemu ima klub s Bilinog polja.
#

Nogometni klub Čelik Zenica danas je objavio kako je njegov bivši član stručnog štaba, tačnije njegovog medicinskog tima Albin Mašić, oprostio dugovanja koja prema njemu ima klub s Bilinog polja.

Mašić je bio fizioterapeut u stručnom štabu Čelika, a danas se u prostorijama kluba odrekao svojih potraživanja prema Čeliku.

Iznos Čelik nije odlučio otkriti.

“Da još uvijek postoje ljudi koji vjeruju u naš Čelik i da su spremni pomoći bez obzira na sve, pokazao je to i gospodin Albin Mašić.

Mašić je bio angažovan u našem klubu kao fizioterapeut, a danas se u prostorijama kluba odrekao svih svojih potraživanja i oprostio dug koji je Čelik imao prema njemu.

Ovom prilikom nogometni klub Čelik upućuje iskrenu zahvalnost gospodinu Albinu Mašiću i želimo mu puno sreće, kako u poslovnim, tako i u privatnim izazovima”, napisao je Čelik na zvaničnoj stranici.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.