Sport
Oglasili se navijači Radnika: Ovo je drugi put da smo se kao sredina ogriješili o Petrovića Povodom sinoćnjeg napada na šefa stručnog štaba Radnika Slavka Petrovića, oglasili su se navijači bijeljinskog kluba.
# SCS

Povodom sinoćnjeg napada na šefa stručnog štaba Radnika Slavka Petrovića, oglasili su se navijači bijeljinskog kluba.

U saopštenju navode:

“Kao navijači FK Radnik, želimo da izrazimo podršku našem treneru, gospodinu Slavku Petroviću. Poslije saznanja da je gospodin Petrović fizički napadnut i da mu je prijećeno vatrenim oružijem na Gradskom stadionu u Bijeljini, a sve iz razloga što se gospodin Petrović ponašao savjesno, odgovorno i domaćinski na pomenutom sportskom objektu, a gdje po radnom pozivu i pripada. Nažalost, ovo je drugi put, da smo se kao sredina u kojoj živimo, ogriješili od gospodina Petrovića. Kao dokazan sportski radnik, nije zaslužio da mu se dogodi ovakava neprijatnost.

Pod njegovim vođstvom ostvaren je prvi izlazak našeg kluba u evropska takmičenja i osvojena je jedina titula u Kupu BiH. Do pojave Covid-19 virusne infekcije, FK Radnik nije NIKAD zatvarao kapije za sportske rekreativce na Gradskom stadionu. Iako polaže ekskluzivno pravo na korištenje i upravljanje stadionom. Mnogi naši sugrađani su koristili, atletsku stazu i pomoćne terene za svoje fizičke aktivnosti. Sugerisano je raznima, da ne koriste glavni teren, obzirom da je isti rekonstruisan i da zaposleni ulažu sredstva, vrijeme i trud za održavanje istog.

Očigledno da to nekima nije dovoljno i da žele pokazati kako su iznad zakona. Najoštrije osuđujemo napad na gospodina Petrovića i apelujemo na nadležne organe izvršne i sudske vlasti, da ovaj slučaj privedu pravdi. Čika Slavko, uz Vas smo”, navodi se u saopštenju navijača Radnika, člana Premijer lige BiH.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.