Sport
Oštar protest Zidanea: Ovo nije bila fudbalska utakmica, morala se odgoditi jer nije bilo uvjeta Fudbaleri madridskog Reala remizirali su sa Osasunom bez golova, a duel je odigran u teškim uvjetima zbog snježnih padavina na Pirinejima.
# SCS

Fudbaleri madridskog Reala remizirali su sa Osasunom bez golova, a duel je odigran u teškim uvjetima zbog snježnih padavina na Pirinejima.

Mnogi sportski događaji otkazani su širom Španije jučer zbog nezapamćenih snježnih padavina, a duel u Pamploni između Osasune i Reala ipak je odigran. Iako je teren bio gotovo zaleđen, susret se odigrao i završen je bez golova.

Jasno, trener Madriđana Zinedine Zidane oštro je protestvovao poslije susreta.

“Nismo se dobro ponijeli u ovom susretu. Napravili smo sve što smo mogli na terenu. Ovo nije bila fudbalska utakmica. To je ono što osjećamo nakon ovakvih 90 minuta. Ne znamo kako će se oporaviti. Ovo nije bila fudbalska utakmica. Trebala je biti odgođena”, rekao je Zidane pa dodao:

“Ovo nije bila fudbalska utakmica. Sada je već u prošlosti. Mogu se samo žaliti na uvjete na terenu, kojih nije bilo. Ponavljam se, ali tako je, kako je.”

(SCS)

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.