Sport
Paolo Maldini zahvalio na podršci i progovorio o korona virusu: Gore je od gripe Bivši nogometaš, a danas sportski direktor Milana Paolo Maldini objavio je kako se njegov sin i on dobro oporavljaju nakon što im je potvrđena zaraza koronavirusom.
# SCS

Bivši nogometaš, a danas sportski direktor Milana Paolo Maldini objavio je kako se njegov sin i on dobro oporavljaju nakon što im je potvrđena zaraza koronavirusom.

“Želim zahvaliti na ljubavi i porukama koje ste mi poslali zbog zabrinutosti za mene i sina. Dobro smo, nadamo se da ćemo se riješiti ovog virusa za tjedan dana. Hvala svima na podršci koje nikad nije nedostajalo. Želim zahvaliti svim doktorima, sestrama, radnicima u zdravstvenom sustavu, civilnoj zaštiti i policiji koji su na prvoj crti hrabri i profesionalni. Hvala, zbog vas sam ponosan što sam Italijan”, rekao je Maldini u videu objavljenom na društvenim mrežama.

Za Correire della serra Maldini je izjavio kako je bolest slična gripi, ali još gora.

“Poznajem svoje tijelo jer sportaš zna sebe. Osjećate nekakav pritisak u prsima, nov je to virus. Znanstvenici se bore protiv protivnika kojeg ne poznaju. To je kao ružnija gripa”, rekao je Maldini, te otkrio kako je imao bolove u zglobovima i mišićima, a temperaturu od 38,5 stupnjeva, prenosi HRT.

 

(SCS)

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.