Sport
Pep Guardiola o Lionelu Messiju: Hiljadu puta sam rekao da želim da ostane Pep Guardiola je produžio ugovor sa Manchester Cityjem do 2023. godine, dok Lionel Messi još uvijek pregovara sa Barcelonom u vezi produživanja saradnje.
# SCS

Pep Guardiola je produžio ugovor sa Manchester Cityjem do 2023. godine, dok Lionel Messi još uvijek pregovara sa Barcelonom u vezi produživanja saradnje.

Zbog toga mediji su počeli špekulisati da će Građani pokušati dovesti argentinskog fudbalera, o kojem je govorio i španski stručnjak.

“Messi je Barcelonin igrač. Rekao sam hiljadu puta. Kao navijač, želim da Leo završi tamo. Njegov ugovor ističe ove sezone i ne znam šta se dešava u njegovom umu. Imam veliku zahvalnost prema Barceloni i onome što su uradili za mene. Dali su mi sve. Sada je Messi Barcelonin igrač, a tržište se otvara u junu i julu”, rekao je Pep.

Guardiola i Messi su sarađivali u katalonskom klubu od 2008. do 2012. godine, kada je španski stručnjak otišao u Bayern Munchen. Na Nou Camp su zajedno donijeli tri titule prvaka Španije i dvije Evrope.

(SCS)

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.