Sport
Podolski ponosan na svoju zemlju: Ponovo smo pokazali svoju disciplinu i mentalnu snagu U razgovoru za Sky sports, Lukas Podolski je istakao da je ponosan na svoju zemlju koja je prva prekinula pauzu zbog korona virusa i vratila se klupskom fudbalu.
# SCS

U razgovoru za Sky sports, Lukas Podolski je istakao da je ponosan na svoju zemlju koja je prva prekinula pauzu zbog korona virusa i vratila se klupskom fudbalu.

Podsjetimo, Bundesliga je nastavljena prethodnog vikenda, ali bez navijača na tribinama.

“Mi Nijemci smo ponovo pokazali našu disciplinu i mentalnu snagu i kako možemo da radimo zajedno kao u penal-seriji protiv Engleske”, rekao je sadašnji igrač Antalyaspora za Sky sports.

“Igrao sam dosta u Bundesligi i sretan sam što se vratila. Niko to nije očekivao, ali njima je to uspjelo. Sada cijeli svijet gleda.”

Podolski je bio jedan od ljubimaca Arsenalovih navijača, posebno zbog izjave da bi se “radije smrzao na smrt” nego da potpiše za Tottenham koji je bio zainteresovan za njega.

“Nakon toga me više nikada nisu pozvali”, otkrio je Podolski.

Dok je živio u Londonu, Podolski je često viđan kako se vozi gradskim prevozom, za razliku od većine fudbalera koji se uglavnom voze (skupim) autobomobilima.

(SCS)

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.