6.6 C
Sarajevo
18.04.2024

SBF 2019: Svoje projekte investitorima će predstaviti i sportski kolektivi iz BiH

Sarajevo Business Forum (SBF), godišnja poslovno-investiciona konferencija BBI banke, koja okuplja brojne investitore, poslovne ljude, zvaničnike međunarodnih institucija i državnike iz cijelog svijeta, izvanredna je prilika za predstavljanje business projekata, pronalazak ulagača i partnera, te širenje poslovne mreže.

Šansu za vlastiti razvoj, putem brojnih mogućnosti koje pruža SBF, prepoznali su i mnogi sportski kolektivi, među kojima je i FK Željezničar. Tim povodom ovaj klub je pripremio zanimljive projekte, koji će biti predstavljeni na ovogodišnjem Forumu.

“Kako prethodne, tako će i ove godine FK Željezničar učestvovati na Sarajevo Business Forumu sa svojim projektima. Nadamo se da ćemo ostvariti korisne kontakte i eventualno poslovnu saradnju s respektabilnim kompanijama na ovom respektabilnom eventu. Ovom prilikom, zahvaljujem se BBI banci za uspješnu saradnju tokom nekoliko prethodnih godina, kazao je Mirsad Šiljak, direktor FK Željezničar”.

- OGLAS -

 Sarajevo Business Forum (SBF) 2019, vodeća poslovno-investicijska konferencija Jugoistočne Evrope koja će se održati od 17. do 19. aprila, poziva sportske saveze, institucije i klubove iz BiH i regiona da slijede primjer FK Željezničar, te da prijave i predstave svoje projekte investitorima iz cijelog svijeta. Rok za prijavu je 5. april 2019. godine. Osim iz sporta, putem online platforme https://www.sarajevobusinessforum.com/investment-projects moguće je prijaviti projekte iz oblasti: poljoprivrede, IT industrije i digitalne ekonomije, turizma i uslužnih djelatnosti, energetike, infrastrukture, gradnje i nekretnina, metalne i drvne industrije, obrazovanja, kulture, finansija i drugih oblasti.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA