Sport
Posebni u drugačijem izdanju: Mourinho današnjim gestom oduševio stanovnike Londona Od Josea Mourinha smo pomalo i navikli da ga gledamo kao arogantnog čovjeka, koji nije toliko omiljen među ljubiteljima fudbala, ali je Portugalac danas pokazao kakav je čovjek.
# SCS

Od Josea Mourinha smo pomalo i navikli da ga gledamo kao arogantnog čovjeka, koji nije toliko omiljen među ljubiteljima fudbala, ali je Portugalac danas pokazao kakav je čovjek.

Britanski mediji prenose kako je učestvovao u dobrotvornim aktivnostima u Sjevernom Londonu, gdje je dostavljao hranu starijim osobama.

Posebni trenutno ima dosta slobodnog vremena jer su treninzi Tottenhama otkazani, a danas je sarađivao sa dobrotvornomo organizacijom Age UK u blizini trening centra Pijetlova u Sjevernom Londonu.

“Dajem malu pomoć organizacijama Age UK Anfield i LoveYourDoorStep Enfield i naravno da možete donirati hranu, novac ili biti dobrovoljac. Vrlo lako je stupiti u kontakt s ovim organizacijama”, rekao je Mourinho, koji je pozvao sve da se pridruže akciji.

(SCS)

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.