15 C
Sarajevo
25.04.2024

Tužna priča o dječaku kojeg su nasmrt pretukli četiri mladića: Dva puta morao napustiti kuću

Martin Barna (17) koji je 18. septembra ubijen u tuči, u parku u Novom Kneževcu, ove je godine već dva puta morao da napusti svoj dom. Pred kraj života dječak je živio u šupi, u dvorištu svoje bake.

Martinovi roditelji su razvedeni, a nakon njihovog rastanka dječak je ostao da živi sa ocem. Sve se promijenilo 26. januara ove godine kada je došlo do sukoba između njih dvojice, nakon čega je dječak napustio kuću svog oca i otišao da krov dijeli sa majkom i njenim ocem.

Podsjećamo, u noći 17. na 18. septembar četvorica braće su ga, kako se pretpostavlja, tukli i šutirali toliko jako da je dječaku pukla jetra, a potom ga ostavili. Njegovo beživotno tijelo nađeno je sutradan.

- OGLAS -

Dječak je sahranjen na katoličkom groblju u Novom Kneževcu, a osumnjičeni za njegovo ubistvo su uhapšeni i određeno im je zadržavanje.

Ali porodične turbulencije nastavile su da prate djetinjstvo ubijenog dečaka. On je sve do 15. septembra boravio u kući svoga dede, kada se sukobio i sa njim i svojom majkom. Nakon toga je i deda zahtjevao od Martina da ode iz kuće.

Od tada je Martin živio u pomoćnom objektu, u šupi na imanju svoje bake po ocu. U tu šupu se vjerovatno i zaputio kada je u centru Novog Kneževca naletio na četvoricu braće, sa kojima je već ranije imao probleme, prenosi Telegraf. 

Oni su se već jednom u augustu s njim tukli, a iz tog incidenta je Martin izašao sa povredom glave.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA