Sport
Pretučen trener Slavko Petrović, prijetili mu i pištoljem Trener Fudbalskog kluba Radnik iz Bijeljine Slavko Petrović pretučen je sinoć na stadionu u Bijeljini, a prijetili su mu i pištoljem, objavio je klub na svojoj Facebook stranici.
# N1

Trener Fudbalskog kluba Radnik iz Bijeljine Slavko Petrović pretučen je sinoć na stadionu u Bijeljini, a prijetili su mu i pištoljem, objavio je klub na svojoj Facebook stranici.

Iz kluba navode da je Petrović pretučen nakon što je upozorio posjetioce koji su prostor Gradskog stadiona koristili kao poligon za rekreaciju da to nije dozovoljeno. Na Petrovića je nasrnuo muškarac, najprije ga udarivši nekoliko puta pesnicom, da bi nakon toga na njega potegao pištolj, kazali su.

"Do sada sam više puta upozoravao sve one koji su dolazili na stadion da je ovo prostor koji koriste igrači, da bi trenirali te da rekretivcima nije dozvoljen pristup. Posebno je to sada bitno u ovo vrijeme kada smo imali ovu pandemiju, čime smo pokušali zaštiti igrače od virusa korone. Nakon što je jedno vrijeme odluka kriznog štaba Grada Bijeljine o zabrani korištenja terena bila poštovana, ponovo je Gradski stadion postao okupljalište brojinih posjetilaca. Večeras sam došao na stadion da završim neke poslove, a pošto sam primjetio veliki broj rekreativaca na terenu, upozorio sam se da se udalje sa centralnog terena. Jedan od njih prišao mi je, udario me nekoliko puta pesnicom, prijetio pištoljem, prislonivši mi ga uz tijelo. Sve se to odigralo veoma brzo a nakon što smo ovaj incident prijavili policiji, napadač je po mojim informacijama uhapšen", rekao je trener Radnika Slavko Petrović, koji je upućen u bijeljinski Dom zdravlja na ljekarski pregled.

Iz bijeljinskog kluba podsjećaju da nije ovo prvi put da se slični incidenti događaju na stadionu i pitaju se kako je taj napadač, ako je došao na stadion da bi se rekreirao, imao pištolj kod sebe.

"Od kada se oružje nosi na trčanje ili neki drugi vid rekreacije? Iz tog razloga javlja se i sumnja da je možda napadač na stadion došao sa nekom namjerom", kazali su iz Radnika.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.