Sport
Priključio se i posljednji igrač: Zmajevi nastavili trenirati, svi najavljuju ozbiljnost i pobjede Trećeg dana priprema za utakmice sa Crnom Gorom i Danskom, „A“ reprezentativci Bosne i Hercegovine odradili su još jedan trening.
# SCS

Trećeg dana priprema za utakmice sa Crnom Gorom i Danskom, „A“ reprezentativci Bosne i Hercegovine odradili su još jedan trening.

Zmajevima se danas priključio i golman Nikola Vasilj, tako da je selektor Ivaylo Petev sa svojim saradnicima mogao da računa na sve pozvane igrače.

Reprezentativac Almedin Ziljkić je uoči treninga izjavio:

„Radi se veoma ozbiljno i pristup koji imaju selektor i njegovi saradnici me zaista oduševio. Pripreme protiču u najboljem redu. Sad imamo priliku da pokažemo šta znamo, a dobra stvar je što i igrači iz Premijer lige dobijaju sve više prostora u reprezentaciji. Naše takmičenje konstantno napreduje i ovi pozivi to potvrđuju. Meni je ovo drugo okupljanje i ponosan sam što sam dio nacionalnog tima. Nadam se da ćemo ostvariti pozitivne rezultate protiv Crne Gore i Danske.“

Vezista Dino Beširović očekuje ozbiljan pristup u narednim mečevima:

„Sretan sam što sam ponovo u reprezentaciji. Većini igrača je ovo prvo ili, kao meni, drugo okupljanje. Želimo da se dokažemo i pokažemo da nismo slučajno tu. Svjesni smo da je ovo velika šansa za nas i radimo jako na treninzima. Siguran sam da ćemo tu ozbiljnost prenijeti na teren i idemo na pobjede u ovim utakmicama.“

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.