13.8 C
Sarajevo
20.04.2024

Tip na spoju odbio platiti curi večeru od 110 eura, nije dobro završilo

Nakon prvog spoja pozvao je curu na drugi spoj, no ona ga je odbila. “Spoj je bio zabavan sve dok nije počela govoriti o drugom tipu i koliko joj se sviđa pa sam pomislio, ‘ajmo jesti, razgovarati i otići’, s obzirom na to da joj se sviđa netko drugi, no sve se raspalo kad je došao račun”, rekao je mladić za Bored Pandu.

“Bila je šokirana što sam je pustio da plati svoj račun. Nije ništa rekla tada, no po njezinom izrazu lica shvatio sam da je bijesna”, nastavio je svoju ispovijest. “Obično platim račun za obje strane, no ja sam student i radim 60 sati sedmično kako bih platio za hranu, knjige i slično. Očito si ne mogu priuštiti 110 eura za njezinu hranu. Pozvao sam je ponovno van da joj se ispričam za prošli put i nadao se da možemo otići na neko jeftinije mjesto, no kao što vidite, rezultati su bili vrlo loši…”

Naime, cura ga je odbila jer nije platio njezinog jastoga i vino (110 eura), iako je on jeo carbonaru i pio pivo (17,50 eura) i iako je ona njega pozvala van. On joj je odgovorio da je student, a ne njezin sponzor, na što mu je nepristojno poručila da džentlmeni uvijek plaćaju i da je on valjda gay.

- OGLAS -

Kad joj je napisao da je zapravo džentlmen jer nije otišao kad je počela govoriti o drugom tipu, poručila mu je da odjebe i da se samo htio seksati s njom. “Naravno da sam se htio seksati s tobom. No tada sam shvatio da možda nemam 20 eura za to”, odgovorio joj je.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA