Sport
Rivaldo oduševljen talentovanim napadačem: Neki njegov stil već porede s Ronaldom Senzacionalni Norvežanin Erling Haaland pridružio se Borussiji Dortmund u januaru, ali već je postigao deset golova u Bundesligi. Ne samo to, u ovom trenutku voljela bi ga imati cijela Evropa.
# SCS

Senzacionalni Norvežanin Erling Haaland pridružio se Borussiji Dortmund u januaru, ali već je postigao deset golova u Bundesligi. Ne samo to, u ovom trenutku voljela bi ga imati cijela Evropa.

Bivši igrač Barcelone i brazilske reprezentacije Rivaldo smatra da Haaland ima kvalitetu za napredak u ligi poput Španije i kako bi mogao doseći razinu njegovog sunarodnjaka Ronalda.

‘‘Već je sjajan igrač, ali s 19 godina mogao bi u budućnosti biti još bolji i postati jedan od najboljih napadača na svijetu”, napisao je Rivaldo za Betfair.

”Ima puno osobnosti, igra bez straha i izgleda vrlo smireno na terenu. On je igrač svjetske klase koji još puno toga može naučiti i normalno je da ga puno klubova traži”, naveo je Brazilac i nadodao:

”Neki ljudi već uspoređuju njegov stil s Ronaldom Nazarijom i možda postoje neke sličnosti, jer je brz, neustrašiv i postiže puno golova, ali prerano je još razmišljati kako će sigurno biti njegov nasljednik.”

”Ronaldo je osvojio dva naslova svjetskog prvaka. Oduševio je svijet svojim potezima i driblinzima pa nam treba vremena da vidimo može li Haaland dostići Ronaldovu razinu. No čini se da ima ono što je potrebno kako bi mu se približio.”

Rivaldo također smatra da bi za njega španjolska liga bila idealna, a već se spominje Real Madrid kao preferirana destinacija. No tu je i Barcelona.

”Njegova bezobzirnost ispred gola dovodi ga u povlaštenu situaciju i Barcelona bi mogla biti dobra alternativna opcija za njega. Bio bi to sjajan potpis za klub”, zaključio je Rivaldo.

(SCS)

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.