Sport
Robert Prosinečki: Promijenio sam mišljenje nakon dva dana razgovora sa predsjednikom i Izvršnim odborom Nakon vanredne sjednice Izvršnog odbora novinarima se obratio Robert Prosinečki
# bih.ba

Popularni Žuti je ostavku podnio nakon poraza od Armenije u kvalifikacionom meču igranom u Jerevanu, a Savez je na kraju istu ipak odlučio da mu pruži punu podršku.

"Ne znam je li očekivana ili neočekivana odluka, ali nakon utakmice s Armenijom, neka moralna stvar je bila da dam ostavku. Bila je prosto nemoguće da jedna ovakva reprezentacija ne ode na Euro. Nije bilo naboja u grupi kao u mečevima Lige nacija. Nadam se da će igrači opet dati sve od sebe i da još uvijek možemo otići na EP".

"Ja sam na kraju zbog svih ljudi i podrške odlučio da promijenim mišljenje koje je vrlo teško. Nije bilo lako, jer kad nešto odlučim, pokušavam da budem s nekim stavom. Nekad se to mijenja, a evo sada sam odlučio da promijenim. Bilo bi najlakše pobjeći i reći da je gotovo. Odlučio sam ipak ostati do kraja i nadam se da se ovo može promijeniti", dodaje Robi.

“Radiću najbolje i najpoštenije što mogu” poručio je za kraj Robert Prosinečki.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.