Sport
Ronaldo "rasprodao" sve karte za utakmicu između BiH i Portugala Samo sat vremena nakon što su puštene u prodaju, karata u slobodnoj prodaji za utakmicu Bosna i Hercegovina - Portugal više nema. N/FSBiH na tome može zahvaliti zvijezdama Portugala, a ne "Zmajevima".
#

Još su četiri kola ostala do kraja kvalifikacija za EURO u Njemačkoj, a mečevi 7. i 8. igraju se u oktobru mjesecu.

Naša selekcija će prvo 13. oktobra gostovati u Vaduzu kod Lihtenštajna, dok će tri dana kasnije ugostiti ekipu Portugala.

Putem platforme kupikartu.ba danas od 12 sati počela je prodaja karata za meč Bosne i Hercegovine i Portugala i već nakon sat vremena nijedna karta više nije dostupna.

Naime, klikom na bilo koji sektor koji je dostupan, više nije moguće kupiti kartu. "Sve karte za ovu zonu su rasprodane", piše kada se klikne na bilo koju željenu zonu.

Podsjetimo, u prodaji su bile karte za zapadnu (30 KM), sjevernu i južnu tribinu (po 20 KM). Karte za istočnu tribinu dijeli N/FSBiH, a također nije bio dostupan ni A sektor na sjeveru jer će tu biti smješteni gostujući navijači, kao ni A sektor na zapadu koji će biti prazan kako bi se odvojili portugalski i bh. navijači.

Koliki je interes navijača za reprezentacijom Bsone i Hercegovine dovoljno smo vidjeli na meču protiv Lihtenštajna gdje je bilo ispunjeno manje od pola Bilinog polja, tako da interes za ovu utakmicu možemo pripisati samo portugalskim zvijezdama.

Portugal je gostovao 2009. godine na Bilinom polju u baražu za SP u Južnoj Africi i slavio 1:0, dok je dvije godine kasnije bilo 0:0 u baražu za EP u Poljskoj i Ukrajini.

Koliko god Portugal bio favorit, nadamo se da će se naša reprezentacija probuditi iz dugogodišnjeg sna i konačno savladati neku elitnu reprezentaciju, te tako ostati u igri za plasman na EURO nadajući se povoljnim rezultatima Slovačke i Luksemburga s kojima igramo mečeve u novembru.  

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.