Sport
Ronaldo: S Juventusom želim osvojiti Ligu prvaka i iznova pisati historiju Juventus je pokazao da me iskreno želi u svojim redovima. Dao mi je priliku i sretan sam, kazao je jedan od najboljih fudbalera današnjice Ronaldo
# Anadolu Agency (AA)

Portugalski fudbalski as Cristiano Ronaldo izjavio je kako je lako donio odluku o prelasku iz Real Madrida u Juventus i kako s italijanskom ekipom želi ispisati novu historiju i osvojiti Ligu prvaka, prenosi Anadolu Agency (AA).

Ronaldo je za sportski portal "DAZN" izjavio kako svi pojedinci u Juventusu rade na zajedničkom cilju i kako će pehar Lige prvaka donijeti u Torino ove ili naredne godine.

- Juventus je jedan od najrenomiranijih klubova na svijetu i to svi znaju. Marljivo radimo i veoma sam sretan u novoj sredini -, kazao je 33-godišnji Ronaldo koji je pred početak sezone stigao u Juventus nakon što je u dresu Real Madrida bio četverostruki osvajač Lige prvaka i nagrade za najboljeg fudbalera u Evropi.

Ronaldo je kazao kako je u Real Madridu osvojio sve što se moglo osvojiti i kako tamo i dalje ima mnogo prijatelja koje smatra vlastitom porodicom.

- Juventus je pokazao da me iskreno želi u svojim redovima. Dao mi je priliku i sretan sam. U ovom klubu želim iznova pisati historiju -, poručio je jedan od najboljih fudbalera današnjice Ronaldo.
 


TAGOVI

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.