Sport
Ronaldo se "nudi" raznim klubovima, a sada mu se javio i hrvatski prvoligaš Gdje će Ronaldo nastaviti karijeru – teško je reći.
#

Sve oči uperene su prema Kataru, u kojem se igra Svjetsko prvenstvo, ali svjetsku nogometnu zajednicu sinoć je potresla vijest da Cristiano Ronaldo više nije nogometaš Manchester Uniteda.

Portugalski nogometaš i klub s "Old Trafforda" sporazumno su raskinuli ugovor i okončali suradnju na obostrano zadovoljstvo.

Ronaldo je već duže vrijeme tražio izlaz iz mančesterskog kluba, a to je uspio dobiti neautoriziranim intervjuom u kojem je osuo paljbu na klub, trenera, ali i saigrače.

Bila je to kap koja je prelila čašu u ionako napetom odnosu. Gdje će Ronaldo nastaviti karijeru – teško je reći. Sramežljivo se spominje interes Newcastlea i Al Nassra, a iz redova engleskog premierligaša već je stigao demanti.

Ronaldo se ne uklapa u njihovu sportsku politiku, ali zato je jedan hrvatski prvoligaš poslao poruku portugalskoj zvijezdi. Lokomotiva se javila Ronaldu kratkom porukom na Twitteru i razgalila maštu ljubitelja hrvatskog nogometa. Tako bi Ronaldo postao saigrač povremenom reprezentativcu Bosne i Hercegovine Branimiru Cipetiću.

Dakako, radi se o šali…

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.