Sport
"Sada shvaćam da ne poznajem život izvan nogometa. Što da radim sa sobom?" Koronavirus je zaustavio svijet sporta. Nogometaši, košarkaši, rukometaši i drugi profesionalni sportaši dane provode u samoizolaciji.
# EPA

Koronavirus je zaustavio svijet sporta. Nogometaši, košarkaši, rukometaši i drugi profesionalni sportaši dane provode u samoizolaciji.

Neki su već desetak dana u svojim kućama i ne izlaze van, a samoizolacija je prekinula i sve treninge momčadi pa se igrači moraju snalaziti i trenirati u vlastitim sobama kako bi održavali formu do nastavka sezone.

Sportaši su naučili da su kroz cijeli dan u pokretu pa je mnogima samoizolacija teško pala, a jedan od njih je i nogometaš Aston Ville Anwar El Ghazi.

Ovaj 24-godišnji Nizozemac ne zna više što da radi.

"Treninzi su otkazani do sljedeće srijede, a onda ćemo početi raditi u malim grupama, a do tada moramo biti u kućama. Jako je čudan osjećaj. Najčudnije od svega je što tek sada shvaćam da ne poznajem život izvan nogometa", izjavio je igrač engleskog kluba.

"Moj dan? Obično se probudim rano pa se pripremim za trening, onda idu pripreme za utakmicu, fokusiran si na nogomet svih sedam dana u tjednu, no sada je sve drugačije", kaže Nizozemac pa nastavlja:

"Sada kad se probudi radim vježbe u vrtu, a ujutro nemam pojma što raditi cijeli dan. Ne znam što ću sa sobom. Moj cijeli život je samo nogomet."

(Index.hr)

 

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.