Sport
Salihamidžić se oglasio oko najvažnijeg pitanja za Bayern trenutno: Neće biti ultimatuma Dugogodišnji fudbaler Bayerna, David Alaba, neće imati ultimatum bavarskog kluba oko potpisa novog ugovora, poručio je sportski direktor Hasan Salihamidžić.
# SCS

Dugogodišnji fudbaler Bayerna, David Alaba, neće imati ultimatum bavarskog kluba oko potpisa novog ugovora, poručio je sportski direktor Hasan Salihamidžić.

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine je za njemačke medije otkrio kako Bayern neće postavljati ultimatum igraču koji je već dugo u Minhenu i kome ugovor ističe krajem ove sezone.

“Prije svega, David je naš igrač i u ovom je klubu već dugo. Mislim da vam je stoga jasno da mu nećemo davati nikakav ultimatum jer smo ozbiljni. Pokušat ćemo uvjeriti Alabu da ostane i sigurno je da bismo bili sretni ako nastavi karijeru kod nas. Nadamo se potpisu ugovora uskoro”, rekao je popularni Braco.

Alaba je stigao u omladinske selekcije Bayerna 2008. godine. U klubu je osvojio devet titula prvaka Njemačke i dva puta je bio na tronu Lige prvaka.

(SCS)

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.