Sport
Sergio Ramos zaigrao za Sevillu nakon 19 godina i briljirao: "Sada mogu umrijeti" (VIDEO) Sada je na istom mjestu zaigrao prvi put nakon 2005. Povijesna utakmica za njega je bila jako važna za Sevillu jer nakon što je izgubila sve tri utakmice na startu La Lige, morala je pobijediti Cadiz na svom terenu.
#

SERGIO RAMOS se u 37. godini i 18 godina nakon odlaska iz Seville vratio u matični klub. Odabrao je njenu ponudu iako mu je saudijski prvak Al Ittihad nudio doslovno 15 puta višu platu. Jedan od najtrofejnijih nogometaša u historiji zato je s velikim simpatijama dočekan u Španjolskoj i Sevilli. Prije dvije sedmice se očaran reakcijom navijača na svečanom predstavljanju na Pizjuanu rasplakao. Sada je na istom mjestu zaigrao prvi put nakon 2005. Povijesna utakmica za njega je bila jako važna za Sevillu jer nakon što je izgubila sve tri utakmice na startu La Lige, morala je pobijediti Cadiz na svom terenu.

 

To joj je i uspjelo (1:0) zahvaljujući Sergiju Ramosu. On je pri rezultatu 0:0 akrobatskim skokom i bacanjem na prsa, tim dijelom tijela spasio siguran gol. Ramos je efektnom i raritetnom intervencijom obranio Sevillin gol nakon što je golman Dmitrović već bio savladan. Ramos je povratak u Sevillu okončao spektakularno. Osim ove obrane imao je 90 posto točnih dodavanja, pobijedio je u 80 posto zračnih dvoboja, četiri puta je očistio loptu i šest puta je vratio. Nakon utakmice je oduševljen prijemom navijača i svojom sjajnom igrom izjavio: "Sada mogu umrijeti".

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.