10 C
Sarajevo
19.04.2024

Verbalno i fizički napao policajca, potrgao mu epolete sa činovima na uniformi

Policijskoj stanici Trebinje prijavljeno je da je osoba inicijala M. Š. počinila krivično djelo “Sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje” na štetu pripadnika Jedinice žandarmerije Policijske uprave Trebinje.

Krivično djelo je počinjeno tako što je pripadnik Jedinice žandarmerije PU Trebinje prvo verbalno, a nakon toga i fizički sprječen da izvrši službenu radnju. Policijskom službeniku je lice inicijala M.Š. potrgalo epolete sa činovima na uniformi, nakon čega ga je i udarilo. O događaju je obavješteno Okružno javno tužilaštvo u Trebinju.

Policijska stanica Bileća radi na dokumentovanju krivičnog djela „Protivpravno lišenje slobode“. Naime, policijski službenici su stekli operativna saznanja da su lica inicijala Ž.V. M.Z. i jedno maloljetno lice protivpravno lišili slobode drugo lice na način da su ga stavili u prtljažnik putničkog automobila, odvezli ga na određenu lokaciju, zadali mu više udaraca po glavi i tijelu uslijed čega je lice lišeno slobode zadobilo tjelesne povrede, nakon čega su ga ostavili u blizini Bileće. O događaju je obavješteno Okružno javno tužialštvo u Trebinju.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA