Sport
Slijedi li za Lamparda otkaz: Abramovič mi je promijenio život, ko zna šta bih bez njega Menadžer Chelseaja Frank Lampard ne boji se otkaza na Stamford Bridgeu i smatra kako ima veliku podršku kluba.
# SCS

Menadžer Chelseaja Frank Lampard ne boji se otkaza na Stamford Bridgeu i smatra kako ima veliku podršku kluba.

“Sve što želim je da se fokusiram na rad. Naravno, ne želim da se oslanjam na ono što se dogodilo u prošlosti. Prije mjesec dana činilo se da idemo dobrom smjeru, ali sve se brzo promijenilo. Moram da budem pozitivan jer sve što ne mogu da kontrolišem može se smatrati gubljenjem vremena,“ izjavio je Lampard i nastavio:

„Osjetio sam ogromnu podršku kluba kad sam se vratio kao glavni trener. Razumijem šta je fudbal. Razumijem zahtjeve i očekivanja. Sve što mogu je da budem iskren.“

U posljednje vrijeme mediji spekulišu da čelnici Chelseaja već traže Lampardovog nasljedika.

„Otkaz ili imenovanje trenera definitivno je Abramovičevo pravo. Priznajem da je, kad je prije mnogo godina došao u klub, pozitivno uticao na moju karijeru. Ko zna gdje bih mogao da odem da se on nije pojavio, ali srećom bio sam u klubu koji se potpuno promijenio sa novim vlasnikom. Romanov dolazak promijenio mi je život. Međutim, mislim da mi to ne daje nikakvu prednost. Ovdje sam i mislim da za posao koji sam prošle sezone uradio, kada smo bili četvrti, može da se kaže da je zavidno dostignuće s obzirom na ograničenja,“ rekao je Lampard.

(SCS)

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.