Sport
Šta se dešava u FK Velež: Odgođena vanredna Skupština kluba Aktivno je u FK Velež.
#

Mostarci su jučer u 12. kolu Premijer lige BiH remizirali protiv Posušja rezultatom 1:1.

Rođeni domaće utakmice igraju u Gabeli, dok se čeka završetak radova na njihovom stadionu u Mostaru.

Za navijače Veleža jutros je stigla vijest koja ih baš i neće obradovati.

Naime iz kluba su potvrdili da je odgođena vanredna Skupština koja je bila zakazana za 5. oktobar 2022. godine.

"Fudbalski klub Velež Mostar obavještava sve svoje cijenjene članove, navijače i prijatelje Kluba da je Vanredna izborna Skupština Kluba, čije održavanje je prvobitno planirano za 05. oktobar 2022. godine, odgođena.

Imajući razumijevanja prema obavezama njenih cijenjenih članova i kompleksnosti same organizacije, a sve sa primarnim ciljem da skupštini prisustvuje što veći broj njenih delegata radi transparentnijeg rada te donošenja odluka voljom što šireg sastava ovog najeminentnijeg klupskog organa, Fudbalski klub Velež Mostar donio je odluku o prolongiranju vanredne sjednice Skupštine kluba mimo inicijalno planiranog datuma.

O novom datumu kao i mjestu održavanja Skupštine, Fudbalski klub Velež Mostar će, kao uvijek do sada, blagovremeno obavijestiti sve naše delegate i širu javnost2, stoji u saopštenju FK Velež.

U mostarskom klubu ima dosta turbulencija na startu nove sezone, pa ćemo vidjeti kako će se situacija odvijati u nastavku.

Velež je nakon 12. odigranog kola na osmoj poziciji prvenstvene tabele sa 13 bodova, ali i utkamicom manje, a rođeni su u 11 utakmica skupili čak sedam remija uz dvije pobjede i dva poraza.

 

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.