13.8 C
Sarajevo
28.03.2024

Novak Đoković stigao u Sarajevo, danas će posjetiti piramide u Visokom

Novak Đoković, najbolji svjetski teniser, stigao je jutros u posjetu Bosni i Hercegovini, u Sarajevo, ekskluzivno saznaje Radiosarajevo.ba.

Informacija nam je potvrđena i sa Sarajevskog aerodroma, a kako saznajemo Đoković je u glavni grad Bosne i Hercegovine stigao sa ocem i majkom.

 Njihova posjeta Sarajevu nije najavljena.

“Stigli su jutros čarter letom. Posjeta nije najavljena i kratko je boravio na aerodromu. Ubrzo su ga napustili i ne znamo u kojem su pravcu otišli”, kaže izvor portala Radiosarajevo.ba sa Sarajevskog aerodroma.

- OGLAS -

Podsjetimo, Đoković je trebao posjetiti Sarajevo 5. jula, gdje je planirano da sa našim najboljim teniserom Damirom Džumhurom odigra egzibicioni meč.

Džumhur se sa Đokovićem trebao danas sresti u Sarajevu, ali do susreta neće doći, jer je naš najbolji teniser na odmoru u Neumu.

“Odmor je zakazao ranije, pa nije došlo do očekivanog susreta”, potvrdio je Nerfid Džumhur otac našeg tenisera. 

Nerfid nam je potvrdio da je imao informaciju da Đoković treba danas doći u Sarajevo.

“Jučer sam saznao da Đoković u ponedjeljak stiže u posjetu BiH. Ima u planu obići nekoliko lokacija, pa i susret sa mog sina sa Đokovićem, ali je Damir otišao na odmor u Neum. Ako Đoković ostane u Sarajevu i BiH nekoliko dana, vjerujem da će do susreta dva sportska prijatelja sigurno doći”, kazao je Nerfid Džumhur za Radiosarajevo.ba

Saznajemo, Đoković će u Sarajevo ostati do srijede, a već danas će posjetiti piramide Sunca u Visokom. 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA