Sport
Trenutak za historiju i prizor za cijeli život: Posljednji zvižduk, emocije, suze i YNWA odjekuje stadionom (VIDEO) Ovo morate pogledati
# Reuters / Pixsell

Liverpool je pobijedio Barcelonu u historijskoj noći 4-0 i prošao u finale Lige prvaka i pored toga što su prvu utakmicu izgubili 3-0. Poseban trenutak bio je nakon utakmica kada su igrači zapjevali s navijačima.

Ovo je snimak koji morate pogledati...Nakon posljednjeg sučevog zvižduka igrači Liverpoola su poletjeli jedan drugome u zagrljaj, potekle su i suze niz obraze, a Anfieldom je zaorila legendarna 'You'ill never walk alone'.

I da. Nikad nećeš hodati sam, a to su i ovaj put dokazali navijači Redsa. Iako su njihovi ljubimci izgubili 3-0 u prvoj utakmici, popunili su Anfield do posljednjeg mjesta i navijali iz sveg glasa do posljednje minute.

James Milner neutješno je plakao i smijao se u isto vrijeme, dok su njegovi saigrači i dalje u nevjerici pogledavali jedan u drugoga ne vjerujući što se upravo dogodilo.

FC Liverpool / 

Naravno, svima je odmah kroz glavu prošlo ono istanbulsko čudo i 2005. godine kada je Liverpool također preokrenuo 0-3 i osvojio Ligu prvaka. Čuda se događaju barem jednom u životu, ali ako ste Liverpool, onda dvaput...
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.