Sport
Turski mediji: Livaković napušta Dinamo i prelazi u redove velikana iz Istanbula Turci pišu da Galatasaray traži nasljednika 36-godišnjeg Fernanda Muslere i da je izbor pao na osam godina mlađeg hrvatskog reprezentativca.
#

Dominik Livaković blizu je transfera u Galatasaray, javlja turski Fotomac. Livaković je nakon sjajno odrađenog Svjetskog prvenstva iznenađujuće ostao u Dinamu, ali u narednom prijelaznom roku mogao bi napustiti Maksimir.

Turci pišu da Galatasaray traži nasljednika 36-godišnjeg Fernanda Muslere i da je izbor pao na osam godina mlađeg hrvatskog reprezentativca.

Fotomac navodi da je Livaković pristao na transfer u Galatasaray i da je ostalo samo da turski velikan ponudi Dinamu 10 milijuna eura, koliko iznosi odštetna klauzula u Livakovićevom ugovoru.

Livaković ugovor s Dinamom ima do 30. lipnja 2024. godine, a posljednjih mjeseci se najviše povezivao s transferom u Villarreal. U Dinamu zarađuje oko 600 hiljada eura godišnje, a za produljenje ugovora je na posljednjem sastanku navodno tražio oko milijun eura godišnje. Livaković je u hrvatskom prvaku od 2015. godine.

 
Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.