Sport
U PSG-u nema sloge, a razlog je Neymar Neymar je podijelio svlačionicu Paris Saint-Germaina. To je tvrdnja francuskih medija nakon ekscesa brazilskog napadača poslije derbija s Lilleom u kojem je pariška momčad upisala poraz 0:1 i pala na drugo mjesto poretka u Ligue 1.
# EPA

Neymar je podijelio svlačionicu Paris Saint-Germaina. To je tvrdnja francuskih medija nakon ekscesa brazilskog napadača poslije derbija s Lilleom u kojem je pariška momčad upisala poraz 0:1 i pala na drugo mjesto poretka u Ligue 1.

PSG-ova zvijezda je u susretu s Lilleom zaradila dva žuta kartona i isključenje, a onda u tunelu prema svlačionicama pokušala dvaput nasrnuti na suparničkog nogometaša. Nije mu prvi put ove sezone da je utakmicu završio prije vremena i nije mu prvi put da je razlog za to nesportsko ponašanje. U slučaju protiv Lillea u pitanju je bilo odgurivanje suparničkog igrača (drugi žuti), dok je ranije u sezoni protiv Marseillea isključenje zaradio zbog udaranja rivala šakom u potiljak (isto je već imao žuti karton).

U trenucima kad momčad pokušava osvojiti francusko prvenstvo i Ligu prvaka Neymar svojim potezima odvlači pažnju i oslabljuje tim. Njegove odnose s pojedincima u PSG-ovoj svlačionici remeti i pitanje njegova mogućeg transfera. Sve to su razlozi zbog kojih njegovi suigrači sve više i češće gube strpljenje i za njega i njegove ispade.

 
Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.