17.7 C
Sarajevo
29.03.2024

Inzaghi je čudo: Priznao kako je slagao selektora za povredu Vierija, kako ga ne bi zamijenio

Legendarni italijanski fudbaler Filippo Inzaghi priznao je u razgovoru sa Christianom Vierijem kako je slagao selektora Giovannija Trapattonija kako bi ostao u igri.

Inzaghi se osvrnuo na prijateljski meč reprezentacija Italije i Azerbejdžana. U napadačkom tandemu igrali su Inzaghi i Vieri, a na poluvremenu se dogodila zanimljiva scena.

“Trap je igrao sa Tottijem kao desetkom i nas dvojicom kao napadačima, protiv Azerbejdžana u prijateljskoj utakmici. Bili smo oduševljeni što igramo u tandemu, obojica smo bili u formi. Na kraju prvog poluvremena znao sam da Trap razmišlja da zamijeni nekog od nas i da ću to biti ja. Izašao sam iz toaleta, prišao sam mu i rekao: ‘Bobo ima problem sa povredom. Petnaest minuta drugog poluvremena je prošlo, imali smo korner i rekao sam ti: ‘Bobo, vidi, tvoj broj je na semaforu“, rekao je Inzaghi.

- OGLAS -

Tu se u priču uključio i sam Vieri koji nije zamjerio svom prijatelju na tom gestu.

“Izašao sam sa terena i bacio flašicu u Trapovom smeru. Okrenuo se i pitao me zašto sam to uradio. Odgovorio sam mu: ‘Zato što si me zamijenio’. Rekao je: ‘Pippo mi je rekao da si povrijeđen“, prepričao je Vieri, a Inzaghi uz smijeh zaključuje:

“Dao sam dva gola na toj utakmici“.

(SCS)

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA