7.7 C
Sarajevo
27.04.2024

Ovako je Ilma Karahmet osvojila region. Novu pjesmu joj napisao Jacques Houdek (VIDEO)

Pobjednica RTL-ovog showa ‘Zvijezde’ Ilma Karahmet objavila je novu pjesmu pod nazivom ‘Podižem glas’.

“Jako sam sretna što je svjetlo dana ugledala moja nova pjesma ‘Podižem glas’. Ova pjesma je jedna životna priča koju je za mene napisao moj dragi mentor Jacques Houdek u produkciji RTL Music Zagreb, a aranžman za ovu pjesmu smo radili u studiju Ivana Škunce koji je inače radio eurovizijsku pjesmu ”My Friend” za Jacquesa”, rekla je Ilma.

Dodala je kako je pjesma vezana za njenu pobjedu u ‘Zvijezdama’.

- OGLAS -

“Kompletan show i natjecanje sa mnom je proživio i Jacques kao moj mentor, što je i rezultiralo ovom predivnom pjesmom. Posebno me raduje što smo se odlučili da promocija moje nove pjesme bude upravo na Dan zaljubljenih, a to je ujedno i poklon od mene za sve one koji vjeruju u ljubav, one koji vole dobru muziku i sve moje fanove koji su sa nestrpljenjem čekali ovu promociju pjesme”, poručila je Ilma.

Uz pjesmu objavljen je i spot za kojeg kaže da je ‘jedna posebna priča’.

“Kroz spot smo nastojali prikazati ljubav, emocije, pobjedu i naravno spoj hrvatske i BiH kulture kroz gradove. Za spot je bio zadužen moj dragi prijatelj Jasmin Pivić, ispred video produkcije AREA 7 ENTERTAINMENT. Zaista vjerujem u sve ove ljude koji su bili dio ovog projekta, jer su dali sve od sebe da moja pjesma bude upravo onakva kakvu smo je i zamišljali. S nestrpljenjem jedva čekam reakcije publike i nadam se da će se ljudima svidjeti i da će voljeti i slušati moju novu pjesmu kao što je to bilo i s mojim prethodnim pjesmama”, zaključila je Ilma.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA