15 C
Sarajevo
26.04.2024

Vratiti fokus na pitanje – Ko je ubio Davida?

Press konferencija članova Pokreta Pravda za Davida održana je jučer  u Banjaluci u prostorijama pokreta.

Ozren Perduv, aktivista Pravde za Davida pročitao je saoptenje u kojima je detaljno analizirao situaciju koja se dešavala od 25. decembra do danas.

Zašto se slučaj zataškava? Zašto se istina krije?, rekao je Ozren Perduv, aktivista grupe „Pravde za Davida“ na konferenciji za medije u petak poslije podne u Banja Luci.

- OGLAS -

Već 292. dan stotine građana Banja Luke traže da vlasti otkriju ko je ubio 21-godišnjeg mladića Davida Dragičevića, optužujući politički i policijski vrh Republike Srpske za prikrivanje zločina.

Član Predsjedništva BiH i predsjednik SNSD-a, najveće političke partije u RS, Milorad Dodik optužio je grupu „Pravdu za Davida“ da urušavaju taj bh. entitet, te da su masovni protesti rukovođeni od opozicije, iz Sarajeva, ali i nekih ambasada zapadnih zemalja u BiH.

Članovi ovog udruženja pak upozoravaju na brojne nepravilnosti tokom vođenja istrage u slučaku smrti Drgičevića, te od vlasti traže da „ne skreću sa teme“ već da daju konkretne odgovora na koje čekaju, poručili su, cijelih deset mjeseci.  

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA