Sport
US Soccer Education iz Denvera organizirao fudbalski kamp u Vogošći
#

Fudbalski kamp, koji organizuje US Soccer Education iz Denvera u saradnji sa Fudbalskim savezom Bosne i Hercegovine, održava se na stadionu “Hakija Mršo” – FK Unis u Vogošći.
Kamp je otvoren 4. jula i bit će otvoren do 10. jula, a namijenjen je igračima koji žele profesionalne angažmane u timovima s područja Balkana i Evrope. Otvoren za sve mlade, perspektivne fudbalere iz dijaspore i domovine željne afirmacije i dokazivanja.

Sa djecom rade provjerini fudbalski stručnjaci, kao što su legendarni golman Slobodan "Čobo" Janjuš, Erik Frenč, Zijad Švrakić, Džemal Smječanin, Bulend Biščević, Salko Zukić te menadžer kampa Nedim Runda, Namik Alimajstorović.

Kamp se održava na stadionu FK Unisa koji ima odlične uslove za odvijanje ove sportske manifestacije. Inače, svi selektirani igrači bit će uključeni u bazu podataka kako bi se kontinuirano pratio njihov razvoj kao igrača i sportista, a najboljima će biti ponuđen angažman u nekom od profesionalnih timova s područja Balkana.

Učesnici će imati šansu da prođu vrhunsku fudbalsku edukaciju, a pored treninga mladi fudbaleri će imati i probne utakmice.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.