6.6 C
Sarajevo
24.04.2024

All Star meč nije opravdao očekivanja: Ekipa LeBrona Jamesa stigla do pobjede

All Star meč nije ponudio toliko egzibicija i zanimljivosti kao što smo navikli, te su mnogi na kraju bili nezadovoljni što nije bilo dovoljno atraktivnih poteza. Naravno, lijepa košarka je prštala na sve strane, ali je izostala ona atraktivnost koja krasi All Star meč.

Pobjedu je na kraju odnijela ekipa LeBrona Jamesa koja je došla do preokreta u zadnjoj četvrtini i slavila sa 178:164. Od početka utakmice prednost je imala Giannisova ekipa koja je odlično otvorila meč, ali je na kraju prevagnulo iskustvo na stranu ekipe LeBrona Jamesa.

LeBronova ekipa imala je zaostatak i preko 20 poena razlike, ali su onda napravili nevjerovatnu seriju od sedam uzastopnih trojki i došli u egal. Raspoložen je bio Damian Lillard sa tri trojke u ovoj seriji, a dvije su dodali Klay Thompson i Bradley Beal.

- OGLAS -
Video: 

U samom finišu utakmice i Lebron James je odlučio malo da se aktivira i donese svojoj ekipi pobjedu. Sjajan meč odigrao je Kevin Durant koji je postigao 31 poen i na kraju je zasluženo izabran za najboljeg igrača ove utakmice, odnosno MVP-a.

Također, u LeBronovom timu istali su se još Thompson 20 poena, te Jales i Leonart sa po 19 poena. Što se tiče Giannisove ekipe on je bio pravi vođa na terenu. Meč je zavrpio sa 38 poena i 11 skokova, a daleko iza njega su bili Paul George i Middelton sa po 20 poena.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA