5 C
Sarajevo
25.04.2024

Ovih 10 stvari će zadržati romantiku i ljubav u vezi

S vremena na vrijeme lijepo je za partnera učiniti male geste koje puno znače te isprobati nove stvari koje će zadržati romantiku i ljubav u vašoj vezi.

Donosimo vam nekoliko seksi stvari koje morate isprobati sa svojim dragim, bez obzira na to da li tražite nešto što će obnoviti vatru u vašoj vezi ili pak samo dodatno ojačati vaš odnos.

Spavanje na svilenoj posteljini

- OGLAS -

Jedna od najdražih seksi stvari koje definitivno morate isprobati (ako još niste) je spavanje na svilenoj posteljni. Svilena posteljina blagotvorno će djelovati na vašu kožu, a užitak spavanja uz dodir svile je naprosto nevjerovatan. A da ne govorimo o tome kako je tek nevjerovatno voditi ljubav na svilenoj posteljni. Odaberite svoju omiljenu boju, osjetite dašak luksuza i provedite nezaboravnu noć sa svojim čovjekom.

Kremasto tuširanje

Nabavite izrazito kremasti gel za tuširanje i njime lagano i nježnim pokretima mažite svog dragog po cijelom tijelu, a potom neka on namaže vas. Stisnite se jedan uz drugog, pustite da mlaz vode teče po vama i prepustite se užitku.To će vas oboje izluditi, a ono što slijedi zacijelo će vam ostati dugo u pamćenju.

Pjenušava kupka

Imate li kadu (ili još bolje jacuzzi), pripremite svom dragom i sebi pjenušavu i mirisnu kupku. Uskočite u toplu vodu, upalite mirisne svijeće i uživajte. Dodajte malo eteričnog ulja kako bi probudili svoja čula i opustili se. Dozvolite mu da vas dira i mazi po cijelom tijelu i prepustite se, a možete isprobati i vođenje ljubavi u kadi.

Pidžame od kašmira

Za ljepši užitak spavanja nabavite pidžame od kašmira ili nekog drugog ugodnog materijala. Nema ljepšeg od osjećaja mekog kašmira na vašoj koži, a i puno ljepše izgleda nego široke majice u kojima inače većina nas ima naviku spavati. Oboje ćete se sjajno osjećati i biti bolje raspoloženi za poslasticu prije spavanja.

Doručak u krevetu

Umjesto žurbe od ranoga jutra, ako možete, priuštite sebi doručak u krevetu. Nakon buđenja sebi dozvolite da ostanete malo duže u krevetu i uživajte u maženju sa svojim dragim, a potom zajednički doručkujte – u krevetu.

Čitajte naglas

Iznenadiće vas koliko seksi može biti čitanje naglas, osobito ako je riječ o knjigama erotičnijeg sadržaja. Odaberite nešto u čemu ćete oboje uživati, bilo da je riječ o poeziji ili pak nekoj erotičnoj priči. Pročitajte jedno drugome nekoliko poglavlja svake večeri prije spavanja, to može biti vrlo opuštajuće i lijepo.

Masaža

Ako još niste sa svojim dragim uživali u masaži, krajnje je vrijeme da to učinite. Nabavite mirišljavo ulje za masažu i zamolite svog dragog da vas izmasira. Takođe, i vi njemu možete priuštiti seksi masažu. To je pravi način da se uzbudite prije vođenja ljubavi, a erotska masaža može biti vrlo lijep uvod u vruću predigru, samo se prepustite mašti i uživajte.

Grickajte u krevetu

Kupite grickalice ili nešto što oboje volite i napravite sebi malu gozbu, u krevetu, dakako. Odaberite voće, sir, čokoladu i ostale sitnice koje obožavate. Napunite tacnu, odnesite ga u krevet i hranite jedno drugo. To će vas oboje dobro nasmijati i zabaviti.

Piknik u vrtu

Jeste li ikad kampovali? A jeste li ikad kampovali u vlastitom dvorištu? Iako se ideja na prvu čini luda, to je zapravo super ideja koja će vas dobro zabaviti. Uostalom, ponekad je dobro isprobati nešto novo i malo izaći iz rutine. Postavite šator u dvorištu, ispecite fine kolačiće i zabava može početi. Privinite se uz svog dragog i uživajte u mirisima i zvukovima prirode te u pogledu na zvijezde. Naravno, ova je ideja provediva samo ljeti, a zimi možete isprobati kampovanje u dnevnom boravku.

Trudite se

I za kraj, imajte na umu da ne smijete zanemarivati svoj ljubavni odnos ni dozvoliti da on zapadne u rutinu. I vi i vaš dragi se morate potruditi ako želite svoju vezu održati uspješnom. Pokažite svom partneru koliko ga volite i svako malo ga iznenadite malim sitnicama koje zapravo jako puno znače jer pokazuju koliko vam je stalo.

(zena.hr)

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA