5 C
Sarajevo
25.04.2024

Najskuplji realovac razbjesnio navijače bijegom s utakmice

Prije par dana napisali smo ovo povodom najnovije u nepreglednom nizu ozljeda Garetha Balea, zbog koje je morao izaći na poluvremenu utakmice Villarreal – Real (2:2), predzadnjeg neuspjeha Reala u prvenstvu.

Odmah nakon tog neuspjeha, slijedio je pravi debakl, domaći poraz (0:2) od Real Sociedada, kojim je Real Madrid u 18. kolu ispao iz borbe za španjolski naslov s obzirom na to da mu vodeća Barcelona, koja je i aktualni prvak, bježi deset bodova. 

Vječno ozlijeđeni Bale uspio je naljutiti madridiste iako ničim nije skrivio ovaj teški poraz i to zato što zbog spomenute ozljede nije igrao.

- OGLAS -

Utakmicu je gledao iz lože. Ali prema izjavama očevidaca na stadionu, tako i onih koji su ga vidjeli i snimili po izlasku s Bernabeua, Bale je stadion napustio već u 78. minuti.

Tako je napravio isto što su uradile i tisuće navijača Reala, koji su otišli s Bernabeua puno prije kraja meča ogorčeni lošom igrom kluba za koji navijaju.

I dok je Baleov razlog najvjerojatnije bio taj da izbjegne gužvu u prometu nakon meča, navijači mu žestoko zamjeraju što je ovim prekršio nepisano pravilo.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA