7.7 C
Sarajevo
26.04.2024

Kako su zvijezde u 50-ima zavladale modnom scenom

Kad je Jennifer Lopez prošlog septembra izašla na pistu na Versaceovoj reviji, svijet je bio oduševljen. Žena u pedesetima, moćna i sređena, uletjela je na reviju ubrzanim korakom, predstavljajući čitavu generaciju dama koje su posljednjih godina postale više od uzora ne samo svojim vršnjakinjama, već i mlađim curama.

Zelena haljina s motivom lišća, ujedno hommage kreaciji kuće Versace iz 2000-e, koju je tada također nosila Lopez, predstavila je bezvremensku ljepotu koja ne prolazi s godinama te s kojom vrijeme nema ništa.

Danas su ikone stila i ljepote i druge vršnjakinje Lopez – ponajprije Helena Christensen, koja se također vratila na pistu na nedavnoj jesenskoj Balmain reviji, ali i Jennifer Aniston, miljenica publike sitcoma i obožavateljica zdravog lifestylea.

- OGLAS -

Robin Wright nosi svoju prirodnu ljepotu na ležeran način te donosi stav koji otkriva koliko je sigurna u sebe te bez problema nosi i haljinu koja malo otkriva.

Modne revije, kao i mediji općenito, danas miješaju dame raznih dobi, pa se na jednoj pisti može naći raznolika ekipa modela, od kojih je svaka posebna za sebe.

Time svijet mode otkriva naklonost stilu kao takvom, koji nema veze s brojkama i svakako se uzdiže iznad tradicionalne dobne podjele.

Ne samo da one danas nose sve što požele, već furaju isto što i mladi modeli, na primjer Aniston i Kaia Gerber imaju identičan omiljeni top kojeg obje nose bez problema.

I mama od Kaie, supermodel Cindy Crawford, jedna od supermodela iz devedesetih, danas ima posla te se nerijetko pojavljuje u kampanjama, kao ikona uspješnog života, ljepote i zdravlja.

Dani u kojima smo na reklamama i kampanjama gledali samo mlade cure su odavno iza nas, danas imamo paletu karaktera i žena svih dobi, što je svakako dobrodošlo i osvježavajuće.

Iako koriste i botoks i sve ostale tretmane koji se nude danas u Hollywoodu, kao što je i sama priznala Robin Wright, mnoge to čine na elegantan način, tek toliko da si ne deformiraju lice te da naglase svoju prirodnu ljepotu i oblik lica.

Vježbaju, u formi su i kao da se ne boje starenja – to su nove 50-godišnjakinje koje su osvojila svijet medija i inspiraju žene diljem svijeta.

 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA